Porphyrio – Smart Farm Assistant2017-09-29T13:56:09+00:00

Project Description

Wie

Porphyrio is een hoogtechnologische onderneming gegroeid vanuit de KUL. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Business Intelligence Systems voor de pluimvee industrie. De software die ze ontwikkelen verzamelt data over het productieproces en de toestand van het pluimvee zonder noodzaak aan enige manuele input. De software voorspelt ook hoe de dieren verder zullen evolueren. Met deze kennis kan de pluimveehouder snel ingrijpen en weet hij zelfs hoe zwaar zijn dieren over bijvoorbeeld 7 dagen zullen zijn. Met Smart Farm Assistant hebben ze een nieuwe applicatie waarmee ze een voorsprong nemen op de concurrentie.

Onze opdracht

Iedere schakel in de pluimveeketen heeft wel een systeem die hen in staat stelt de toestand van de dieren of het proces op te volgen. Porphyrio onderscheidt zich van zijn concurrenten met een applicatie die men kan aanpassen met eigen bedrijfsspecifieke parameters. De Smart Farm Assistant rapporteert ook uitgebreider en vooral op een gebruiksvriendelijke manier. Kortom, Porphyrio heeft een heel mooi verhaal te vertellen. Aan ons de opdracht om dit snel en helder over te brengen. Nieuwe klanten moeten moeiteloos de sterke punten van de Smart Farm Assistant kunnen ontdekken.

Onze aanpak

Achter de schermen van de software schuilen heel wat complexe algoritmes. Maar wat de pluimveehouder of de manager te zien krijgt, is een eenvoudig en heel intuïtief dashboard. Hem gaat het over het resultaat en meer bepaald de meerwaarde die de Smart Farm Assistant voor hem kan opleveren. Om de werking van de Smart Farm Assistant bevattelijk voor te stellen, creëerden we een animatiefilmpje. In het filmpje leggen we stap voor stap uit hoe de Smart Farm Assistant functioneert en vooral wat het resultaat is, de winst voor de betrokken pluimveehouder of manager in tijd en efficiëntie. Het filmpje wordt gebruikt op de website, op beurzen en individuele presentaties. Op beurzen vertoont Porphyrio het op een flatscreen. De bezoekers van de beurs zien zo meteen wat Porphyrio te bieden heeft. Het trekt de bezoekers aan.

Wij zorgden voor:

  • Strategie en concept
  • Scenario en creatie animatiefilmpje
  • Creatie beursstand met geïntegreerde flatscreen