HP Videokaarten2017-09-29T14:02:07+00:00

Project Description

Wie?

HP is één van de grootste technologiebedrijven ter wereld, met oplossingen op het vlak van personal computing en printing.

Onze opdracht

HP introduceert de HP Slice. Een heel compacte maar krachtige desktop PC. Een stukje innovatieve technologie die ze heel graag op een even krachtige en slimme manier willen voorstellen. HP wilde een originele tool die hun partners konden gebruiken om klanten te werven.

Onze aanpak

Een stukje nieuwe technologie verdient een innovatieve voorstelling. Een videokaart is zo een slim medium. Een originele drager die de ontvanger nog kan verrassen en een meerwaarde biedt. In de kaart is een LCD-schermpje verwerkt. Wanneer iemand de kaart opent, speelt er automatisch een filmpje af. Je kan er bovendien verschillende filmpjes op wegschrijven. Met een menu en doorspoelknopjes kan de kijker makkelijk van het ene naar het andere videootje zappen. Een uitstekende tool om een product snel en helder voor te stellen. Bewegend beeld heeft veel kans om gemotiveerde aandacht te krijgen. De videokaart kan via de gewone post verzonden worden.

Wij zorgden voor:

  • Strategie en concept
  • Creatieve uitwerking van het concept
  • Coördinatie van de productie van de videokaarten
  • Verzending