HP Mobieler Werken2017-09-29T13:56:26+00:00

Project Description

Wie

HP is één van de grootste technologiebedrijven ter wereld, met oplossingen op het vlak van personal computing en printing.

Onze opdracht

Mobiel werken raast als een denderende trein verder de 21ste eeuw in. HP wil hierbij een locomotief zijn en wil zijn mobiele producten en oplossingen sterk in de markt zetten. Dit in co-marketing met een aantal partners.

Onze aanpak

We hebben HP aangeraden om mobiel werken te claimen met als doelgroep de zakelijke gebruikers. Om de doelgroep te bereiken gebruiken we niet enkel de klassieke B2B communicatiekanalen. We willen zo breed mogelijk mikken en daarom wordt ook de B2C weg bewandeld. We hebben een website opgestart rond mobiel werken: mobielerwerken.be. Die site is een platform met niet enkel producten maar ook tips & tricks rond het thema. Via de site komen de bezoekers ook in contact met de deelnemende HP partners. Inhoud, product en partners komen zo samen. Er liepen al verschillende campagnes om de site te promoten. Op bussen, televisie, via de radio, op Facebook, in cinema’s en online. We hebben een goed beeld van het surfgedrag van de bezoekers ven de site. Op basis van de pagina’s die ze bezoeken, worden de surfers terug naar de site geleid via remarketing en retargeting. Voor HP is dit van grote waarde om de strategie rond mobiel werken verder fijn te stellen. De campagne blijft lopen en de content groeit aan.

Wij zorgden voor:

  • Strategie en concept
  • Creatie van de website mobielerwerken.be en travaillerplusmobile.be
  • Creatie en coördinatie content van de website
  • Creatie en planning van de website met webbanners, reclamefilmpjes op televisie, in de cinema, blogartikels, radiospots, Google Ads, SEO, testimonials op Kanaal Z
  • Coördinatie met de deelnemende partners

Enkele cijfers

Van start campagne (15 mei 2016) tot en met 5 maart 2017:

0
pagina’s bekeken op websites NL + FR
0 miljoen
keer banners getoond
0
TV-spots vertoond
0 m2
ruimte beplakt op bussen en trams van De Lijn
0
artikels rond mobiel werken gepubliceerd