Loading...
100 km2019-03-11T14:30:58+00:00

Meet the team!

De vier lopers die dit jaar Castel zullen vertegenwoordigen zijn gekend. Koen schiet als eerste uit de startblokken om 40 kilometer te vreten. Na 10 kilometer krijgt hij het gezelschap van Marc, die 30 kilometer voor zijn rekening neemt. Halfweg sluit Patrick aan om 20 kilometer te rennen. Ingrid vervoegt als laatste het gezelschap om zo samen de laatste 10 kilometer af te leggen.

Een nieuw T-shirt

Vorige editie kozen we voor zwart technisch loopshirt met als blikvanger ons logo uitvergroot op de voorzijde. Dit jaar gaan we voor een nog opvallender shirt. Fel oranje! Je zal ons zo onderweg al van ver kunnen herkennen. Maar het is vooral uitkijken naar hoe onze oranje brigade juichend en zij-aan-zij de finish van de 100 kilometer zal overschrijden.

Castel shirt

Training in beeld

Uiteraard zullen onze lopers goed voorbereid aan de start staan. Daar staat de grote trainingsijver garant voor! De onderstaande foto’s zijn tijdens zo een voorbereidende loopsessie genomen en hebben 1 ding met elkaar gemeen: ze zijn allemaal genomen op het parcours van de 100km-run.

Start en finish in Boom.

Onlangs maakte de organisatie het parcours bekend. Het traject is dit jaar uitgestippeld op en rond De Schorre in Boom en is onderverdeeld in 3 lussen. Het startschot van de 40km-,30km- en 20km-loper wordt op dezelfde plek in het domein gegeven. Er zal dus de hele run lang iets te beleven zijn voor de supporters daar op De Schorre!

Het programma van de dag is de organisatie nog volop aan het uitdenken en plannen. Samen met de serieuze groei van het aantal deelnemers (meer dan een verdubbeling) zal ook het randgebeuren van het evenement ongetwijfeld een boost krijgen. Dat er meer beleving voor de supporter zal zijn staat al vast. We houden je op de hoogte!

100km parcours 2019

Steun net als Castel Kom op tegen Kanker.

Vorige editie konden we al massaal op je steun rekenen. Ook in 2019 willen we natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen. De teller van onze sponsorrekening staat nu al op 4.780 Euro! Dankjewel gulle schenkers. Een mooi bedrag dat we graag nog wat zien groeien. Daarom een warme oproep aan iedereen om de ‘steun dit team’ button te blijven indrukken en onze bijdrage aan het kankeronderzoek nog wat aan te dikken.

Je kan ons ook nog op andere manieren een hart onder de riem steken. Like onze berichten op sociale media, blijf onze nieuwsbrieven volgen of, waarom niet, kom ons live aanmoedigen op 24 maart in De Schorre!

Klik hier om ons te steunen of stort je bijdrage op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met als mededeling GIFT 340002121, dat is onze teamcode. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Lees hier alles over onze motivatie.

Steun ons

We doen weer mee!

Op zondag 24 maart 2019 wordt voor de tweede keer ‘De 100km-run voor Kom op tegen Kanker’ georganiseerd. Net als de vorige editie zullen we met een team van vier lopers samen 100 km afleggen ten voordele van kankeronderzoek.

In een ideale wereld zouden we ons op de eerste zondag van de lente niet in het zweet hoeven te lopen. In zo een perfecte wereld heeft de wetenschap fondsen genoeg om grenzeloos aan kankeronderzoek te kunnen doen. Helaas blijft er heel veel extra geld nodig om preventie en wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken. Daarom lopen wij ook in maart met een groot hart mee.

Ieder team dat deelneemt engageert zich voor 2.500 euro. Castel heeft dit bedrag alvast gestort. Natuurlijk willen we meer, zoveel mogelijk zelfs! Iedere euro is welkom. Klik door naar onze teampagina om ons meteen te steunen of stort je bijdrage op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met als mededeling GIFT 340002121, dat is onze teamcode. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Steun ons